Futbol Müsabakaları

28 HAZİRAN ORTAOKULU YARI FİNALDE
Okul sporlarının düzenlemiş olduğu Türkiye Yıldızlar Futbol Turnuvası kapsamında ilimizde düzenlenen futbol turnuvasında İzmit, Gebze, Kandıra, Körfez, Derince, Darıca ilçelerinden katılan elli okul takımının katıldığı karşılamalar sonrasında İzmit ilçesinden 28 Haziran Ortaokulu okul takımı Kocaeli il birincisi olarak grup maçlarına katılmaya hak kazanmıştır.

1-3 Mart'ta Çanakkale'de düzenlenen grup maçlarına katılmaya hak kazanan 28 Haziran Ortaokulu okul takımı Yıldızlar Futbol grup birinciliği için yarışacak 15 okul için yapılan kurrada A grubunda mücadele etmiştir.

A grubunda bulunan Kütahya,Tekirdağ(Çorlu),Manisa ile eşleşen Kocaeli temsilcisi 28 Haziran Ortaokulu okul takımı bu müsabakalarda ilk gün Tekirdağ(Çorlu) maçında 4-3,ikinci gün Manisa maçında 3-1 ,üçüncü gün Kütahya maçında 2-0 üstünlük sağlayarak gruptan birincilikle çıkmıştır.
Bu sonuçlarla 32 takım arasında yerini alan 28 Haziran Ortaokulu okul takımı Türkiye Yıldızlar Futbol Turnuvasında grubu ve Kocaeli'ni temsil edecektir.
Kocaeli'de başlayan mücadelelerdeki desteğini Çanakkale'ye kadar taşıyan varlığını her daim hissettiren ve coşkulu destekleri ile çocukları yüreklendiren öğrencileri velilerini canı gönülden kutluyoruz.

Türkiye Yıldızlar Futbol Turnuvasında 32 takım arasına giren futbol takımımız 21 -25 Mart arasında Bursa'da yapılacak karşılamalar için 21 Mart'ta yola çıkıyor.
Kocaeli'ni Türkiye Yıldızlar Futbol Turnuvasında temsil edecek 28 Haziran Ortaokulu okul takımına ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Erhan Okur'a sonraki maçlar için başarılar diliyoruz.

Futbol Takımımız:
Yavuz Çoğlular