LİSE TANITIMLARI

LİSE TANITIMLARI

Merhaba değerli veli ve sevgili öğrencilerimiz! 

Lgs sonuçları açıklandı. Başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. İstediği sonucu alamayan öğrencilerimizin eskiklerini kapatmak için bolca ders çalışmalarını ve test çözmelerini öneriyoruz. Unutmayın ki Lgs konularının da yer alacağı bir üniversite sınavında da lise son sınıfta ter dökeceksiniz. Umarız eksiklerinizi telafi ederek güzel fakültelere yerleşebilirsiniz. 

Tercihler 5-16 Temmuz arasında yapılacaktır. Tercih yaparken okul rehber öğretmeninin EBA'da size tanımlanmış saatlerdeki derslerine mutlaka katılmanızı varsa sorularınızı oradan sormanızı bekliyoruz. Tercihler son güne kadar devam edecektir. Bu sebeple acele etmeden iyi bir araştırma ile hedefinize uygun okulları tercih etmeniz önemlidir. İlimizdeki liselere bakmak için http://kocaeli.meb.gov.tr/kariyer/ adresinden yararlanabilirsiniz.

Aşağıdaki uygulamada LGS ve OBP puanıyla seçebileceğiniz okullar bulunmaktadır. Bilgisayar üzerinden uygulamayı görebilirsiniz. Uygulamanın açılmadığı durumda tarayıcı değiştirebilirsiniz. 

Şimdiden verimli bir tercih süreci geçirmenizi umuyoruz.

 

Öznur Bulut

30.06.2021 1146

30-06-2021